Fiskgryta
Gårdagens middag blev en saffransdoftande fiskgryta med lite fart i!Innehåll:
Charlottelök 2 mindre
Vitlök efter smak
Chili efter smak
Tomatpuré 3 msk
Vitt vin 2 dl
Fiskbuljong 5 dl
Morötter 3 st
Broccoli
Sockerärtor
Grädde 4 dl
Saffran 1 pkt
Lax 2 fileer
Räkor "snåla inte"
Torsk 1-2 fileerSalt & Peppar
Fräs lök, vitlök, chili i smör tillsätt tomatpuré och fräs lite till. Fyll sedan på vin och koka ett tag komplettera sedan med fiskbuljong. I med morötter och sjud fyll sedan på med broccoli och sockerärtor. Krydda med Saffran, salt och peppar. Lägg i torsken sedan laxen och grädden. Sist justera med salt och peppar och i med räkorna. ÄT OCH NJUT!
Kommentarer
Skicka en kommentar